Αντιτρομοκρατία = ανάπτυξη της τρομοκρατίας ενάντια στους αγώνες μας

Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν και τα επακόλουθα αντιτρομοκρατικά μέτρα σε κάθε χώρα, σηματοδοτούν ένα βήμα στην ανάπτυξη του γενικευμένου πολέμου ενάντια στο προλεταριάτο! Αντιμέτωπα με τους προλεταριακούς αγώνες που "απειλούν" να αναπτυχθούν όλα τα Κράτη υποστηρίζονται και ενώνονται.

Η αντιτρομοκρατία είναι το μονοπώλιο όπλων στα χέρια του Κράτους ενάντια στους αγώνες μας!

Ας ανοίξουμε τα μάτια μας και ας αναγνωρίσουμε ότι ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, στην Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ,... είναι πόλεμος ενάντια στους αγώνες μας!

Ας ανοίξουμε τα μάτια μας και ας αναγνωρίσουμε ότι οι αγώνες των ταξικών μας αδελφών στην Αλγερία, στην Συρία, στο Λίβανο, στο Ιράν, στην Ινδονησία,... είναι δικοί μας αγώνες!

Η υποταγή στις αντιτρομοκρατικές καμπάνιες, σημαίνει την αποδοχή της σκληρής μείωσης των μισθών τόσο εκεί όσο και εδώ και σημαίνει την συμβολή στην καταστολή των συντρόφων μας τόσο εκεί όσο και εδώ.

Ο αγώνας μας είναι εδώ και τώρα ενάντια σε ότι μας κάνει σκλάβους της εργασίας, της έλλειψης, του χρήματος, του κεφαλαίου.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ!

Ενώ το κεφάλαιο ισχυρίζεται ότι είναι σοσιαλιστικό ή φιλελεύθερο, πολεμοκάπηλο ή πασιφιστικό, αιτία μόλυνσης ή βιοδιασπώμενο, από τον Νότο ή από τον Βορρά,... είναι πάντα δικτατορία του χρήματος, του ποσοστού του κέρδους, και από σύνοδο σε αντισύνοδο, από δημοψήφισμα σε εκλογές, φέρνει στην σκηνή τους αστούς που θα καθορίσουν την μοίρα που μας επιφυλάσσουν.

Ας οργανωθούμε πέρα από τα σύνορα, εκτός και ενάντια στις συνόδους και κάθε άλλη δομή του αστικού Κράτους!

Η μόνη εναλλακτική είναι Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Διεθνιστική Κομμουνιστική Ομάδα (ΔΚΟ)

BP 33 - Saint-Gilles (BRU) 3 - 1060 Bruxelles - Belgium - icgcikg@yahoo.com